Adressen AA Groepen

Tijdelijke COVID-gerelateerde wijzigingen van de meetingtijden of andere meeting gegevens moeten ook via REGIO -SECRETARIS worden doorgegeven.

Het doel van alle AA groepsbijeenkomsten, zoals in onze Preambule (Omschrijving van AA) vastgelegd, is het in staat stellen van AA leden “hun ervaring, kracht en hoop met elkaar te delen om hun gemeenschappelijk probleem op te lossen en anderen te helpen bij het herstel van hun alcoholisme”.

Hiertoe kennen wij besloten en open bijeenkomsten.
Besloten bijeenkomsten (besloten) zijn alleen toegankelijk voor AA leden, of voor mensen met een alcoholprobleem en “een verlangen met drinken op te houden”.
Open bijeenkomsten (open) zijn toegankelijk voor een ieder die is geïnteresseerd in het programma tot herstel van alcoholisme van Anonieme Alcoholisten.

LET OP! Alle bijeenkomsten zijn besloten en niet-roken tenzij anders vermeld.

Let op: Boven de kaart staat een "Zoeken" veld waarmee u snel kunt zoeken.

Let op: Als er meerdere groepen op hetzelfde adres zitten ziet u slechts de gegevens van één groep als u op het rode ruitertje op de kaart klikt.
In dat geval kunt u beter het "Zoeken" veld gebruiken.

Klik hier om de gebruikersinstructies te lezen.

Rode ruitertjes 
Iedere rode markering is een locatie waar AA te vinden is. Let op! Er kunnen meerdere groepen op een locatie zitten. U ziet dan echter maar een rode markering. Gebruik ook de zoekfunctie met de plaatsnaam en/of adres.

Inzoomen
U kunt in- en uitzoomen, om meer AA-locaties te bekijken!  

Zoeken
Type in het zoekveld het woord waar u op wilt zoeken. Bijvoorbeeld de dag van de week of de plaats van een bijeenkomst. Wilt u op meerdere woorden zoeken, gebruik dan een komma als scheidingsteken.

Lijst
Klik op de naam van een werkgroep en de informatie wordt getoond in het kaartje.

Plan uw route
Klik op een rode markering of de naam van een werkgroep om het informatie venster op te vragen. Klik op ‘Plan uw route’ in het informatievenster en u kunt een routebeschrijving opvragen.

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Het gaat hier om groepslocaties; het is niet toegestaan deze adressen te gebruiken voor het versturen van ongevraagde post.

DisclaimerPrivacy
Algemene Voorwaarden
© Copyright – Anonieme Alcoholisten Nederland 2005-2022